"Gastheer- en vrouw Marijn en Femke zijn de beste en zorgen dat je je echt welkom voelt"

Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij zorgen voor een onvergetelijke vakantie en willen zoveel mogelijk van jullie weten. We horen graag jullie vragen en wensen, zodat we er alles aan kunnen doen, zodat jullie kunnen genieten en uitgerust ons verlaten!

Neem contact met ons op

[wpforms id="335"]

HOW TO GET THERE

Vliegen & auto huren

Je vliegt op Málaga en vanaf daar is het een klein anderhalf uur met de auto. We raden je aan om een auto te huren. Cortijo Jamaica ligt op 10 minuten van de snelweg A7 en de N-340 af, al zou je denken dat het in the middle of nowhere is. Het makkelijkste rijd je via afslag la Mamola / Castillo de Baños naar het dorpje Los Díaz, vanaf hier is het nog 3 minuten over een onverharde weg naar Cortijo Jamaica. De navigatie heeft soms moeite met het vinden van de locatie en sommige mensen vinden de weg steil: daarom spreken we graag de eerste keer met je af in het dorpje Castillo de Baños en rijden we samen verder. Verder is het erg fijn om met je gehuurde auto de omgeving te verkennen.

Openbaar vervoer

Ga je met openbaar vervoer dan kan je de bus pakken naar Motril. We kunnen een afspraak maken om je daar op te halen, of je pakt een taxi die je binnen 30 minuten naar locatie brengt. Houd er wel rekening mee dat je in de buurt geen faciliteiten op loopafstand hebt.